Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenilen karanfil görmek

Rüyada yenilen karanfil görmek

Rüyada yenilen karanfil görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dünya malı elde edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yenilen karanfil gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yenilen karanfil görmek hayatının güzelleşeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baharat karanfil görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanfil çiçeği görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil ekmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada karanfil buketi görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanfil otu görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments