Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitki sulamak

Rüyada bitki sulamak

Rüyada bitki sulamak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Rüyada bitki sulamak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada saksıda bitki sulamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, dualarının karşılığını göreceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bitki sulamak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada bitki sulamak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulur.

Rüyada bitki görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süs bitkisi görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada filizlenen bitki görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada aloe vera bitkisi görmek kişinin içinin daralacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments