Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bitki sulamak

Rüyada yeşil bitki sulamak

Rüyada yeşil bitki sulamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bitki sulamak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada yeşil bitki sulamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada bitki sulamak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bitki yemek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bitki almak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments