Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı içinde yeşillik görmek

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek dileklerin kabul olacağına, rahatın ve konforun geleceğine, kar elde edileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada saksı içinde yeşillik gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksının içinde toprak görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı içinde ağaç görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada saksı içinde toprak görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments