Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenger sakızı görmek

Rüyada kenger sakızı görmek

Rüyada kenger sakızı görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, problemlerinin biteceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada kenger sakızı gördüyseniz:

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kenger sakızı görmek sorunlarını çözebileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kenger yemek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kenger toplamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin sakız verdiğini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sakızı atmak kendisine yeni bir iş bulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments