Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenger sakızı çiğnemek

Rüyada kenger sakızı çiğnemek

Rüyada kenger sakızı çiğnemek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, iyilik ve hayır bulacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kenger sakızı görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada kenger yemek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada kenger toplamak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek rahata ve huzura kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada damla sakızı çiğnemek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments