Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden sakız almak parasının üstüne para ekleyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak üzüleceğine ve yıpranacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada sakız görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sakız görmek alınganlıkların hasıl olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments