Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız kusmak

Rüyada sakız kusmak

Rüyada sakız kusmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Rüyada sakız kusmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada sakız kusmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, darp edileceğine tabir olunur.

Rüyada naneli sakız görmek çok zengin olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sakız atmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, şansının da açık olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada ölüden sakız almak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakız vermek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments