Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda sakız çiğnemek

Rüyada ağızda sakız çiğnemek

Rüyada ağızda sakız çiğnemek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, ailenin büyüyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şansının artacağına alamet eder.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek yanlış adımlar atacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam sakızı çiğnemek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, güzel işler yapacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments