Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız vermek

Rüyada sakız vermek

Rüyada sakız vermek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada sakız vermek gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağaç sakızı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakızdan boğulmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sakız görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada sakızı tükürmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada çam sakızı çiğnemek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakız aldığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağızda sakız görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments