Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden sakız almak

Rüyada ölüden sakız almak

Rüyada ölüden sakız almak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, insanların alım gücünün azalacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, variyet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölüden sakız almak gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Rüyada ölüden sakız almak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ölüye sakız vermek maneviyatının çökeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sakızı çöpe atmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, karlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kara sakız görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi sakız görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü sakız görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments