Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız atmak

Rüyada sakız atmak

Rüyada sakız atmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha fazla yakınlaşacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sakız atmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada sakızı çöpe atmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada sakız atmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sakızı atmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan sakız atmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret eder.

Rüyada ağzından sakız çıkarmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekerli sakız görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments