Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız kabağı görmek

Rüyada sakız kabağı görmek

Rüyada sakız kabağı görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zahmet veren işlerin artacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sakız kabağı gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada sakız kabağı görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada sakız ağacı görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Rüyada sakız yuttuğunu görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ağzından sakız almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakız patlatmak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments