Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız çiğnendiğini görmek

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakız çiğnendiğini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakız çiğnendiğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek daha sık bir araya geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine sakız vermek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakız atmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına inanılır.

Rüyada sakızı atmak hem ün sahibi olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments