Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan sakız çalmak

Rüyada bakkaldan sakız çalmak

Rüyada bakkaldan sakız çalmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, güçten düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak zor günlerin uzaklaşacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakız verdiğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sakız vermek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada damla sakızı görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

Rüyada çam sakızı toplamak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments