Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız ağacı görmek

Rüyada sakız ağacı görmek

Rüyada sakız ağacı görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakız ağacı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada sakız ağacı görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işarettir.

Rüyada ağaç sakızı yemek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç sakızı görmek şükredeceğine, arabuluculuk yapılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada ağızda sakız görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada damla sakızı çiğnemek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden sakız almak mutluluğa ve neşeye, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments