Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı yarım kesmek

Rüyada sakalı yarım kesmek

Rüyada sakalı yarım kesmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalı yarım kesmek gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Rüyada sakalını yarım kesmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalı yarım kesmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım sakal görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, geçiminin yerinde olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet eder.

Rüyada sakali kesmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada jiletle sakal kesmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sakalını kesmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün sakalını kesmek elinin darlığa düşmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments