Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin sakalını kesmek

Rüyada başka birinin sakalını kesmek

Rüyada başka birinin sakalını kesmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük adımlar atacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini sakallı görmek ticaretinin gelişeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, beklenilen takdiri alacağına işaret eder.

Rüyada başka birini sakal görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sakalını kesmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kesmek adını aklamayı başaracağına, dertlerin günden güne artacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalını kesmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet eder.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments