Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakali kesmek

Rüyada sakali kesmek

Rüyada sakali kesmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, şansın kapanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakali kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek büyük rahatlık yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına işarettir.

Rüyada makasla sakal kesmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada sakalları kesmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kesmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün sakalını kesmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, helal rızık yiyeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek çok kötü günler geçireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments