Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım sakal görmek

Rüyada yarım sakal görmek

Rüyada yarım sakal görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yarım sakal gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada yarım sakal görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalı yarım kesmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalını yarım kesmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yarımlık altın görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada yarım şeftali görmek kazancın yarı yarıya artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada namazı yarım kılmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım armut yemek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada yarım simit görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments