Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün sakalını kesmek

Rüyada ölünün sakalını kesmek

Rüyada ölünün sakalını kesmek borç içinde bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada ölünün sakalını kesmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi sakalını kesmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada sakalın yarısını kesmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, insanların hayranlığını kazanacağına alamet eder.

Rüyada sakal ve saç kesmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, geleceğine bakacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, elinin bollaşacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments