Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalını yarım kesmek

Rüyada sakalını yarım kesmek

Rüyada sakalını yarım kesmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, dertlerinin biteceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret eder.

Rüyada sakalını yarım kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sakalını yarım kesmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sakalı yarım kesmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada yarım sakal görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunsuz geçeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sakal bıyık kesmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada makasla sakal kesmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments