Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sakalını kesmek

Rüyada başkasının sakalını kesmek

Rüyada başkasının sakalını kesmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek aile içinde de bereketin artacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Rüyada kocasının sakalını kesmek beklentilerinin yerine geleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, iftiraya uğrayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün sakalını kesmek namının yürüyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sakalını kesmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıyık sakal kesmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallarını kesmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin sakalını kesmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments