Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kalp kırmaya tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek bazı adımlar atacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments