Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal ve saç kesmek

Rüyada sakal ve saç kesmek

Rüyada sakal ve saç kesmek rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada sakal ve saç kesmek gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Rüyada sakal ve saç kesmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç ve sakal kesmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada saç sakal kesmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, daha fazla gelire kavuşacağına delalettir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakalını kesmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments