Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal ve bıyık kesmek

Rüyada sakal ve bıyık kesmek

Rüyada sakal ve bıyık kesmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kara kara düşünür olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada bıyık sakal kesmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalettir.

Rüyada sakal bıyık kesmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, tabiatı kötü olan kişiye, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakal bıyık bırakmak kırgınlıkların biteceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sakallı ve bıyıklı görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments