Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını sakalını kesmek

Rüyada saçını sakalını kesmek

Rüyada saçını sakalını kesmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada saç ve sakalını kesmek ticaretin büyüyeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal ve saç kesmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada saç ve sakal kesmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada saçını sakalını kesmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına inanılır.

Rüyada sakalın yarısını kesmek çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, doğru olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada ölünün sakalını kesmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments