Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve sakalını kesmek

Rüyada saç ve sakalını kesmek

Rüyada saç ve sakalını kesmek ileriye gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada saç ve sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi elde etmek için bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada saçını sakalını kesmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada sakal ve saç kesmek barış ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kesmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek daha çok çalışılacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Rüyada sakalını yarım kesmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, para ve makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sakalını kesmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, mevkie edineceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık kesmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments