Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakalını kesmek

Rüyada kadının sakalını kesmek

Rüyada kadının sakalını kesmek huzursuzlukların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına işarettir.

Rüyada kadının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Rüyada kadının sakalını kesmek yapılan planların alt üst olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakali kesmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin sakalını kesmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret eder.

Rüyada saç sakal kesmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka birinin sakalını kesmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kendisini yıpratacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin sakalını kesmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada saç ve sakalını kesmek çok iyi sonuçlar vereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Rüyada saç ve sakal kesmek yüzünün güleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments