Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada said nursiunin mezarını görmek

Rüyada said nursiunin mezarını görmek

Rüyada said nursiunin mezarını görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, dertlerin artacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sıkıntıya girmeye, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada said nursiunin mezarını gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Rüyada said nursiunin mezarını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur topu görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada nur dağı görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur çıktığını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde nur görmek adını kirleteceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada nur görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada nur dağına çıkmak hayırlı ve güzel olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments