Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur topu görmek

Rüyada nur topu görmek

Rüyada nur topu görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada nur topu gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, stresten uzaklaşılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek gamsız bir hayat süreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Rüyada nur topu görmek çok büyük paralar kazanılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilardo topu görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol topu görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments