Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde nur görmek

Rüyada denizde nur görmek

Rüyada denizde nur görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, o kişiye zararının dokunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalettir.

Rüyada denizde nur gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizde nur görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur ismini duymak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada said nursiunin mezarını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü olmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada nurlu kapı görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments