Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur dağına çıkmak

Rüyada nur dağına çıkmak

Rüyada nur dağına çıkmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, zorluğa düşeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada nur dağına çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Rüyada nur dağına çıkmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada nur dağı görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Rüyada nur dağını görmek evlerindeki huzurun artacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada cebeli nur dağını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle dağa çıkmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yarınlarına inanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments