Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur dağı görmek

Rüyada nur dağı görmek

Rüyada nur dağı görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur dağı gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Rüyada cebeli nur dağını görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada nur dağını görmek sevinç dolu haberler alacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur dağına çıkmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Rüyada nur dağı görmek büyük tartışmalara gireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada nurullah ismini görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nurlu insan görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde nur görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments