Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur görmek

Rüyada nur görmek

Rüyada nur görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada nur gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Rüyada nurdan ışık görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz nur görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, borçlanıp, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur suresini okumak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada kabede nur görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nur indiğini görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada nur yağmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments