Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur çıktığını görmek

Rüyada nur çıktığını görmek

Rüyada nur çıktığını görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur çıktığını gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada nur çıktığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet eder.

Rüyada cebeli nur dağını görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin artacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada nur suresi görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü nurlu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nurlu birini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ışık nur görmek huzurlu, mutlu olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments