Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne basmak

Rüyada üstüne basmak

Rüyada üstüne basmak kısmetinin kendinden yana olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada üstüne basmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada fare üstüne basmak üzgün ve hasta olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin üstüne basmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kedinin üstüne basmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezar üstüne basmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, nefsine yenileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yönlendireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, mal ve para biriktireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments