Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ kolundan vurulmak

Rüyada sağ kolundan vurulmak

Rüyada sağ kolundan vurulmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sağ koldan vurulmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sağ kolundan vurulmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek net bir bakış açısı kazanacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek hayatının da zorlaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments