Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayaktan vurulmak

Rüyada sağ ayaktan vurulmak

Rüyada sağ ayaktan vurulmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, malının artmasını sağlayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, başına türlü belalar geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayakta yara görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayaktan vurulmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayaktan vurulmak rahat bir işe girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan vurulduğunu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments