Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ bacağından vurulmak

Rüyada sağ bacağından vurulmak

Rüyada sağ bacağından vurulmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada sağ bacağından vurulmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek huzur ve kazanç getireceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ dizinden vurulmak fenalıkta bulunmaya, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet eder.

Rüyada sağ elinden vurulmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük zorluklar geçireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ koldan vurulmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, haram mal yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments