Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ koldan vurulmak

Rüyada sağ koldan vurulmak

Rüyada sağ koldan vurulmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sağ koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada sağ kolundan vurulmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sağ koldan vurulmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sağ dizinden vurulmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments