Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada sağ bacağından vurulmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek hayırla yad etmeye, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yeni şeyler deneneceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ tarafından vurulmak huzurlu ve sakin bir yaşama, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ koldan vurulmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sağ elinden vurulmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments