Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ elinden vurulmak

Rüyada sağ elinden vurulmak

Rüyada sağ elinden vurulmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ileri gideceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada sağ elinden vurulmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ tarafından vurulmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sağ koldan vurulmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Rüyada sağ bacağından vurulmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments