Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ tarafından vurulmak

Rüyada sağ tarafından vurulmak

Rüyada sağ tarafından vurulmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalettir.

Rüyada sağ tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada sağ tarafından vurulmak hayata karşı cesaretleneceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ dizinden vurulmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ bacağından vurulmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sağ ayaktan vurulmak hanesine güneş doğacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinden vurulmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ koldan vurulmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yoksul için zenginliğe, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments