Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ ayağından vurulmak

Rüyada sağ ayağından vurulmak

Rüyada sağ ayağından vurulmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada sağ ayağından vurulmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalettir.

Rüyada sağ dizinden vurulmak helal rızka sahip olunacağına, şan şöhret kazanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Rüyada sağ kolundan vurulmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sağ bacağından vurulduğunu görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments