Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ baş parmak

Rüyada sağ baş parmak

Rüyada sağ baş parmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada sağ baş parmak gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, inanarak devam etmeniz gerekiyor.

Rüyada sağ el baş parmak kimseye minnet etmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, itibar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ baş parmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek huzur ve kazanç getireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments