Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ parmakta alyans görmek

Rüyada sağ parmakta alyans görmek

Rüyada sağ parmakta alyans görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, yaşamına renk geleceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işarettir.

Rüyada sağ parmakta alyans gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinde alyans görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sağ elde alyans görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına delalettir.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ el baş parmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sonucun kişi için hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ baş parmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments