Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ parmağında yüzük görmek

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, temize çıkacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada sağ parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak ev içinde mutluluğun artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ters giden durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ el baş parmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada sağ baş parmak kazancının günbegün artacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, geçim derdine gireceğine delalettir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments