Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ parmağına yüzük takmak

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, azap çektiğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına inanılır.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ eline yüzük takmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, paraya ve mala kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ ele yüzük takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağına yüzük takmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments