Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ göğsünden vurulmak

Rüyada sağ göğsünden vurulmak

Rüyada sağ göğsünden vurulmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, dünya mallarının çoğalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünden bebek emzirmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sağ göğsünden emzirmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek sıkıntının günden güne artacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulur.

Rüyada sağ göğsünü görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Rüyada sağ dizinden vurulmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağından vurulmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments